• Անցնել բովանդակությանը
  • Անցնել նավիգացիոն վահանակին
Դոլմամա՝ Հայաստանի Ռեստորան
  • հայերեն
  • english
  • русский
  • Գլխավոր էջ
  • Ինչ է Դոլմաման
  • Նորություններ
  • Ճաշացանկ
  • Մեր տեղը
  • Ցուցասրահ
  • Ամրագրում
  • Հետադարձ կապ
  • Դոլմամա Ռեստորան
  • Պուշկինի 10, Երևան, Հայաստան

Ցուցասրահ

Մեր ճաշացանկը
  • Ավելուկի ոսպով ապուր..................................... 2500
  • Ոսկրածուծի պաշտետ..................................... 3500
  • Ապխտած իշխան մոցցառելլայով..................................... 4500
  • Լոլիկ այծի հորած պանրով..................................... 3000
*****
  • Դոլմա թփով «Դոլմամա»..................................... 7000
  • Գառան բուդ կամ թիակ..................................... 11000
  • Լոր «Դոլմամա»..................................... 9000
  • Կարմրախայտ սամիթի սոուսով..................................... 9000
Անցնել ամբողջ ճաշացանկին »
  • Մեջբերումներ

    A small, & upmarket restaurant in a homey atmosphere where you'll get personal attention, a lengthy wine list and some interesting local specialities. Try the mountain lamb stew or chicken in wine and walnut sauce, made with the freshest produce available.

    Lonely Planet Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    ...for dinner, Dolmama's, at 10 Pushkin Ave., is well known for traditional lamb dishes...

    The Wall Street Journal Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    After having spent a week in Georgia and Armenia, we stumbled upon Dolmama's and it was fantastic. While we ate very well pretty much everywhere -- from hotel restaurants to roadside shacks -- this was probably the best meal of the trip. Among other things, our waitress spoke perfect English (as well as 4 other languages) and made great recommendations...

    TripAdvisor Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    Dolmama is without a question one of the best restaurants not only in Armenia but in the world.

    What makes this little corner so special is the implausible perfection and the style of the owner.

    If you want to show a foreigner what the Armenian kitchen and hospitality is all about, then Dolmama is your place.

    ChefMoz dining guide Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    Dolmama is a spot to go when you're already starting to feel a bit tired of the typical Armenian fare that mostly consists of all sorts of grilled food. Undeniably, this is the best Yerevan restaurant offering modern Armenian cuisine. Its owner is an art collector, an American Armenian, who has returned to Yerevan. Probably you will meet him there, chatting with guests.

    Anothertravelguide.com Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    I don't usually spend my drams on food in Yerevan, but I have had my eye for quite a bit of time on the restaurant located on Pushkin Street, Dolmama. With the family in town I took full advantage to shop the idea of enjoying a quality meal there.

    PEACHES & POMEGRANATES Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    Dolmama is an interesting restaurant that serves traditional, ancient Armenian food.

    It is very popular with Westerners, so we decided to experience it ourselves. Dolmama's advertisement is "Dolmama the Armenia's Restaurant".

    CityKnown Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Մեջբերումներ

    Good food is important part of Armenian life. In every household the tradition of entertaining guests graciously is an integral part of hospitality. At Dolmama the Armenian traditional food is prepared with freshest seasonal produce. The foods are extremely delicious, innovative and elegantly presented.

    Travel-Yerevan.com Կարդալ ավելին մեր մասին »
  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Դոլմա՝ մեր մենյուի հիմնական ճաշատեսակը և մեր անվան մասը: Իրենից ներկայացնում է խաղողի տերևներով փաթաթած տավարի, գառան կամ այլ աղացած միս, որին ավելացվում է բրինձ և ըստ ցանկության համեմունքներ: Այն կարող է պատրաստվել թե՛ բուսական յուղով, թե՛ կարագով, և մատուցվել ինչպես սառը այնպես էլ տաք վիճակում: Մենք որոշ փոփոխություններ կատարեցինք դոլմայի...

    Կարդալ շարունակությունը »
  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Խաշլամա՝ հայերի կողմից սիրված մեկ այլ ճաշատեսակ, որը բառացի նշանակում է շոգեխաշած միս: Դա միս է` եփած ջրի մեջ: «Դոլմամայում» մենք փոխարինեցինք ջուրը քաղցր վերմուտ գինու և թարմ սերուցքի խառնուրդով: Դարձրեցինք այն ավելի կծու և «վուալյա»՝ ահա «Դոլմամայի» ոճով շոգեխաշած գառան միս: Ներող եղեք, որ ամբողջությամբ չեմ ներկայացնում մեր ճաշատեսակների...

    Կարդալ շարունակությունը »
  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Հին բաղադրատոմսով մեզ է հասել մի քաղցր ճաշատեսակ՝ Զատկի փլավը: Բրինձին ավելացվում է քաղցր չամիչ, չորացրած մրգեր և ընկույզ: Այս բաղադրատոմսը մեզ իրավունք տվեց խառնել թարմ դեղձը կանաչ ոլոռի հետ, կամ պատրաստել խորովածը թթի օշարակի հետ: Մեր մենյուն կազմելը դարձավ մի ստեղծագործական պրոցես: Ծնվելով մտքիցս՝ այն անցավ փորձերի...

    Կարդալ շարունակությունը »
 
  • Հետադարձ կապ
  • Կարիերա
  • Կոնֆիդենցիալության քաղաքականություն
  • Կայքի քարտեզ
  • Copyright 2025 | dolmama.am