Կոնֆիդենցիալության քաղաքականություն

Ուժի մեջ մտնելու ամսաթիվը` հոկտեմբերի 10, 2010թ

«Dolmama»-ի Գաղտնիության քաղաքականությունը

«Dolmama»-ն հարգում է մեր կայք այցելող յուրաքանչյուր անհատի անձնական տվյալների գաղտնիության իրավունքը: Մենք չենք վաճառում կամ տրամադրում Ձեր անձնական տվյալները երրորդ անձանց, մարկետինգային նպատակներով: Խնդրում ենք ուշադիր ծանոթանալ Գաղտնիության քաղաքականությանը, որպեսզի տեղեկանաք, թե ինչպես Ձեր տվյալները կարող են օգտագործվել և պաշտպանված լինել:

Այցելելով մեր ինտերնետային կայքը, Դուք ընդունում եք սույն Գաղտնիության քաղաքականությունը:

Եթե Դուք այցելում եք մեր կայքը՝

Դուք կարող եք այցելել մեր կայքը, առանց մեզ ներկայացնելու, թե ով եք Դուք կամ բացահայտելու Ձեր մասին անձնական տեղեկություններ: Մեր վեբ սերվերները հավաքում են այցելուների դոմեյնային անվանումները, այլ ոչ թե էլեկտրոնային փոստի հասցեները:

Որոշ դեպքերում, մենք կարող ենք հավաքել տեղեկություններ, որոնք վերագրված չեն անձնապես որևէ այցելուի: Այս տեղեկատվությունը հավաքվում է «cookie»-ներից` հնարավորություն տալով մեզ հասկանալ թե, մեր գովազդների որ ձևերն են գրավում օգտվողներին մեր կայք:

Փոփոխություններ

§Dolmama¦-ն կարող է ցանկացած պահի փոփոխել սույն Գաղտնիության քաղաքականության դրույթները: Փոփոխությունը ուժի մեջ է մտնում վերևում նշված ամսաթվից սկսած:

Ինչպես կապվել մեզ հետ

Եթե ունեք հարցեր կամ մեկնաբանություններ վերը նշված քաղաքականության, կամ Ձեր տվյալների օգտագործման հետ կապված, խնդրում ենք կապվել մեզ հետ՝ էլ-հասցեով կամ փոստով՝

ՀՀ, ք. Երեւան, Պուշկինի 10:

  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Դոլմա՝ մեր մենյուի հիմնական ճաշատեսակը և մեր անվան մասը: Իրենից ներկայացնում է խաղողի տերևներով փաթաթած տավարի, գառան կամ այլ աղացած միս, որին ավելացվում է բրինձ և ըստ ցանկության համեմունքներ: Այն կարող է պատրաստվել թե՛ բուսական յուղով, թե՛ կարագով, և մատուցվել ինչպես սառը այնպես էլ տաք վիճակում: Մենք որոշ փոփոխություններ կատարեցինք դոլմայի...

    Կարդալ շարունակությունը »
  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Խաշլամա՝ հայերի կողմից սիրված մեկ այլ ճաշատեսակ, որը բառացի նշանակում է շոգեխաշած միս: Դա միս է` եփած ջրի մեջ: «Դոլմամայում» մենք փոխարինեցինք ջուրը քաղցր վերմուտ գինու և թարմ սերուցքի խառնուրդով: Դարձրեցինք այն ավելի կծու և «վուալյա»՝ ահա «Դոլմամայի» ոճով շոգեխաշած գառան միս: Ներող եղեք, որ ամբողջությամբ չեմ ներկայացնում մեր ճաշատեսակների...

    Կարդալ շարունակությունը »
  • Նոր «Ավանդական» Ուտեստներ

    Հին բաղադրատոմսով մեզ է հասել մի քաղցր ճաշատեսակ՝ Զատկի փլավը: Բրինձին ավելացվում է քաղցր չամիչ, չորացրած մրգեր և ընկույզ: Այս բաղադրատոմսը մեզ իրավունք տվեց խառնել թարմ դեղձը կանաչ ոլոռի հետ, կամ պատրաստել խորովածը թթի օշարակի հետ: Մեր մենյուն կազմելը դարձավ մի ստեղծագործական պրոցես: Ծնվելով մտքիցս՝ այն անցավ փորձերի...

    Կարդալ շարունակությունը »